محققان شرکت داروسازی «سینو واک بیوتک» پکن ادعا می کنند برای نخستین بار واکسن کرونا ساخت این شرکت را با موفقیت، روی نوعی میمون به نام «رزوس» آزمایش کرده اند.
رادیو «اورپ ۱» فرانسه از آغاز بیش از ۳۰ مطالعه برای یافتن درمان بیماری کووید-۱۹ توسط محققان و متخصصان بیماریهای عفونی در این کشور خبر داده و انستیتو پاستور فرانسه نیز به دنبال استفاده از واکسن سرخک برای ساختن آنتی ویروس علیه این بیماری است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که بیش از ۴۰ واکسن بالقوه برای مبارزه با کرونا وجود دارد. با این حال هنوز هیچکدام از واکسنها وارد بازارها نشده اند و هم چنان روند آزمایشی را طی می کنند. هنوز رسماً هیچ دارویی بهعنوان درمانگر قطعی این بیماری معرفی نشده است.
دبیر ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه این روزها بازار ادعاها درباره درمان مبتلایان به ویروس کرونا داغ است، گفت: ۳ روش درمانی پلاسما، سلولهای NK و سلولهای بنیادی در ایران و در دنیا در فاز کارآزماییهای بالینی است ضمن آنکه مطالعات برای تولید واکسن نیز در دستور کار محققان قرار دارد.
پژوهشگران "دانشگاه پیتسبرگ"(University of Pittsburgh) آمریکا، اخیراً اظهار کردهاند واکسنی برای بیماری کووید-۱۹ توسعه دادهاند که میتواند حداقل یک سال ویروس را خنثی کند.
رییس انستیتو پاستور ایران گفت: با اقدامات انجام گرفته توان انجام روزانه ۱۰ هزار آزمایش کرونا در ایران وجود دارد و این در حالی است که در کشور پیشرفته ای چون آمریکا روزانه هفت هزار آزمایش انجام می گیرد ،سخت کوشی و ایثار کارکنان درمان و پاراکلینیک این امکان را در کشور حاصل کرد.
همزمان با عبور شمار مبتلایان به ویروس کرونا از مرز ۳۳۱ هزار نفر و جانباختن بیش از ۱۴ هزار نفر در سراسر جهان، نتایج اولیه برخی تحقیقات در حال انجام برای شناسایی نحوه مقابله کارآمد با این ویروس مرگبار، امیدها را تازه و زنده کرده است.
دانشمندان روس که پیش از این موفق به کشف و چینش کامل ژنوم کروناویروس شده بودند، اکنون اعلام کردند که کار آزمایش واکسن کروناویروس را آغاز کردهاند. پزشکان روسی همچنین از داروهای ویژه مداوای سارس برای بیماران کرونایی استفاده نیز می کنند.
دونالد ترامپ با اعلام اینکه تا چند هفته دیگر نتایج تست واکسن کرونا مشخص خواهد شد، گفت: تمام تلاش خود را برای مهار این ویروس بکار خواهیم بست. تجویز داروی ضد مالاریا برای درمان مبتلایان به کرونا در آمریکا تصویب شد.
بر اساس جدیدترین آمار منتشر شده توسط مقامات بهداشتی چین، شمار تلفات ویروسکرونا در چین به بیش از دو هزار و 230 نفر رسید. دولت چین روند مبتلایان به این ویروس در دوروز اخیر در ووهان چین را روند کاهشی اعلام کرد.